Komuna e Mamushës ndan nga 100 Euro për te gjithë nxënësit

Komuna e Mamushës në mbledhjen e fundit ka marrë vendim që t’i ndajë nga 100 euro për te gjithë nxënësit e shkollës fillore dhe të mese por edhe për fëmijët që janë në parashkollë

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i kësaj komune Abdulhadi Krasniç.

“Duke ditur për vështërsitë që ka krijuar pandemia ne kemi vendosur që ti ndihmojë të gjithë nxënësit e kësaj komune” ka thënë Krasnic

Detajet e aplikimit do të jepen në ditët në vijim ka thënë Krasniç.

Kategoritë
LajmeVendi