‘Komercijalna Banka’ pushon aktivitetin në Kosovë, klientët ishin njoftuar qysh në dhjetor

“Komercijanlna Banka” nuk funksionon më në Kosovë. Siç raporton “Radio Kim”, dega e kësaj banke në Graçanicë është mbyllur dhe janë hequr tabelat dhe bankomatët që kishin qenë të vendosur në afërsi të filialit në oborrin e Qendrës së Kulturës, shkruan KosSev.

Njoftimi për mbylljen e kësaj banke iu kishte shkuar klientëve dh punonjësve në fundin e vitit të kaluar dhe qytetarët që kanë pasur llogari të hapura janë njoftuar me mesazhe për mbylljen e bankës.

KosSev shkruan se punonjësit që marrin paga na Serbia, është dashur që të hapin llogari të reja në Bankën e Kursimeve Postare, transmeton Express.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi