Kërkesat e çuditshme të mbretit Charles, shërbëtorët e tij duke shtrydhur pastën e tij të dhëmbëve dhe duke hekurosur lidhëset e tij

Pamjet janë shpërndarë në Twitter të një Mbreti të tërbuar Charles III që sulmon një shërbëtor pasi ai refuzoi të hiqte një kuti stilolapsi që iu pengua ndërsa ai po firmoste betimin mbretëror.

Mijëra përdorues të Twitter janë të zemëruar me mënyrën se si mbreti i ri po i trajton shërbëtorët e tij.

Në videon që po përhapet, shihet se mbreti i inatosur në një moment ka shtyrë anash kutinë me stilolapsa dhe ka vështruar ashpër zyrtarin. Një dorë u shfaq shpejt për të hequr kutinë, vetëm për t’u kthyer më vonë për nënshkrimin e William.

Këto ditë, shumë po kujtojnë artikullin e Daily Mirror, në të cilin Paul Burrell, ish-butler i Charles dhe Princeshës Diana, zbuloi disa detaje nga jeta private e Mbretit që ndoshta nuk do të kishte dashur t’i lexonte në gazeta.

Thuhet se mbreti ka kërkesa të çuditshme për shërbëtorët e tij në mëngjes. Shërbëtori duhet të hekuros pizhamet dhe lidhëset e këpucëve çdo mëngjes. Charles kërkon që spina në vaskën e tij të jetë në një pozicion të caktuar dhe uji i banjës duhet të jetë në një temperaturë specifike.

Megjithatë, kërkesa më e çuditshme ka të bëjë me larjen e dhëmbëve. Charles ka një shërbëtor që shtrydh paste në furçën e tij çdo mëngjes.

Charles, megjithatë, nuk vepron gjithmonë si një mbret. Burrell tha me atë rast se si princ, ai shpesh i detyronte djemtë e tij William dhe Harry të merrnin vetë plehrat kur ishin jashtë në një udhëtim në natyrë, edhe kur plehrat nuk ishin të tyre.

Kategoritë
BotaLajme