I mbijetuari nga tërmeti largohet nga zona me automjetin e tij të dëmtuar

Në kamera u pasqyruan momentet e të mbijetuarit të tërmetit, i cili u largua nga zona e tërmetit me një automjet të dëmtuar rëndë nga rrënojat që binin mbi të.

Kanë kaluar 9 ditë nga tërmetet shkatërruese që goditën 10 qytete të rëndësishme të Turqisë.

Plagët e tërmetit, në të cilin humbën mijëra jetë, dhjetëra mijëra të plagosur dhe më shumë shkatërrime, po shërohen.

Ekipet në rajon kryejnë punë kërkim-shpëtimi, heqjen e mbeturinave dhe vlerësimin e dëmeve.

Viktimat e tërmetit evakuohen nga rajoni në krahinat përreth me mjetet e institucioneve, nëse kanë mjetet e tyre.

Nga njëra anë hyrja e mjeteve të ndihmës dhe nga ana tjetër ka dendësi në fund të qyteteve ku vazhdojnë të arratisurit nga rajoni.

Sërish gjatë intensitetit intensiv është pasqyruar në kamera ikja e një të mbijetuari nga tërmeti me mjetin e tij.

Në pamjet shihet se mjeti është dëmtuar rëndë nga sendet t që kanë rënë mbi të në shembje, ndërsa vëmendjen tërheqin komponentët e ngjitur me kabllo me njëri-tjetrin.

 

Kategoritë
BotaLajme