Defekte në Facebook, Instagram dhe Messenger frustron përdoruesit në mbarë botën

Përdoruesit raportuan shkyçje të papritura dhe vështirësi gjatë përpjekjes për të përdorur platformat Facebook, Messenger dhe Instagram

Përdoruesit e mediave sociale në mbarë botën u përballën me zhgënjim pasi platformat e njohura Facebook, Messenger dhe Instagram hasën në ndërprerje të gjera, transmeton Anadolu.

Përdoruesit raportuan shkyçje të papritura dhe vështirësi gjatë përpjekjes për të përdorur platformat Facebook, Messenger dhe Instagram.

Shumë përdorues po ashtu përjetuan probleme me aplikacionin popullor të mesazheve WhatsApp.

Duke komentuar situatën, platforma konkurruese e mediave sociale X shkroi: “Ne e dimë pse jeni të gjithë këtu tani”.

Kategoritë
BotaLajme