Çitaku kërkon zgjedhje të parakohshme: Kosova është më e rëndësishme se egot e Kurtit

Nënkryetarja PDK-së, Vlora Citaku, ka thënë se në një kohë kur bota po përballet me sfida të mëdha, Kosovën janë duke e udhëhequr një kastë avanturierësh. 

Ish-ambasadorja e Kosovës në Washington, ka thënë se Kosova asnjëherë s’ka qenë në një situatë të tillë na tash e 25 vite liri dhe thotë se zgjedhjet e parakohshme janë domosdoshmëri. Ajo thotë se Kosova është më e rëndësishme se egot e kryeministrit Albin Kurti.

Në një kohë kur bota po përballet me turbulenca të mëdha, Kosova po udhëhiqet nga një kastë avanturierësh.

Në kohën kur qytetarët tanë kanë nevojë për stabilitet e parashikueshmëri, Kosova ka në krye një qeveri të papërgjegjëshme, pa ide e pa vizion.

Konfrontimet e hapura tashmë me aleatët tanë na kanë sjellur në një teren tërësisht të pashkelur nga ne tash e 25 vite.

Pa projekte konkrete e pa vizion, si në planin e brendëshëm, si në politikën e jashtme.

Mbajtja sa më parë e zgjedhjeve parlamentare tashmë është jo vetëm kërkesë, por domosdoshmëri.

Kosova është më e madhe dhe më e rëndësishme se egoja e Kurtit.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi