Arrestohen plaçkitësit e ndihmave të tërmetit

Ka rezultuar se pas fatkeqësisë së tërmetit, një grup personash kanë grabitur kamionin me ndihma që Fenerbahçe dërgoi për të prekurit nga tërmeti.

Tërmeti që tronditi Turqinë me 7.7 ballë thuajse shkatërroi 10 qytete

Ndërkohë që ka një shkatërrim të madh në terren, përpjekjet e kërkim-shpëtimit vazhdojnë.

Ndërsa zemra na digjet për shkak të tërmetit që ndodhi, ka edhe zhvillime që na bëjnë të dorëzohemi.

Disa njerëz, të cilët përfituan nga fatkeqësia, filluan të plaçkitin paturpësisht.

Ata grabitën kamionin e ndihmës së dërguar nga Fenerbahçe

Është konstatuar se një grup personash kanë grabitur kamionin me ndihma që Fenerbahçe dërgoi për të prekurit nga tërmeti.

Grabitësit u kapën nga skuadrat.

Nga grabitësit dolën një numër i madh produktesh teknologjike dhe sasi të mëdha parash.

Mësohet se grabitësit janë vënë në mbajtje pas procedimit.

Kategoritë
BotaLajme