A është e vërtetë se Njësitë Elitare të policisë morën mbi 2 mijë euro në muaj këtë vit

Si rrallëherë mbizotëroi qetësia. Kjo meqë zyrtarë të Njësisë Speciale Operative këtë të enjte nuk dolën fare nga zyrat.

Këtë mënyrë ata e zgjodhën për protestë në shenjë pakënaqësie për shtesat e rrezikshmërisë dhe orëve shtesë.

Megjithatë kësaj njësie, por edhe atyre më elitare të Policisë që mbrojnë denjësisht territorin kosovar, një ditë më parë iu përmend paga që morën këtë muaj.

E kjo shumë që u theksua nga ai që para tre jave i lavdëroi së bashku me shefin e tij, u kritikua shumë nga ish drejtori i policisë.

Kategoritë
LajmeVendi