Vetura e parkuar para derës së garazhës u hodh në kontenjerin e bërllogut

Një imazh interesant u shfaq në lagjen Başakşehir të Stambollit të Turqisë

Qytetarët që kanë ardhur në kantierin industrial në mëngjes kanë parë një automjet të lënë në kontejnerin e bërllogut

Qytetarët, u përpoqën të kuptonin se nga kush dhe si ishte lënë mjeti.

Ato momente u pasqyruan në kamera moment pas momenti.

Më vonë u kupta se ky veprim ishte kryer nga punëtorët e një garazhit, vetura e parkuar para objektit ia kishte bllokuar hymjen e tyre në garzhë dhe kështu e kishin bartur veturën në një kontenjer të bërllogut./Gazetaere

Kategoritë
LajmeTë ndryshme