Varroset shkrimtari Adem Gashi

Është varrosur shkrimtari Adem Gashi, i cili vdiq sot në moshën 70-vjeçare. Ai është varrosur në fshatin Nekoc të Drenasit.

Pamje nga ceremonia ka publikuar publicisti Bardhyl Mahmuti.

“Me dhembje të madhe i dhamë lamtumirë shkrimtarit dhe atdhetarit të shquar, Adem Gashi! Lavdi!”, ka shkruar Mahmuti.

Kategoritë
LajmeVendi