Ushtarët amerikanë të KFOR-it patrullojnë në Leposaviq

Disa ushtarë të batalionit Maneuver kanë kryer patrulle, duke kontrolluar lirinë e lëvizjes në Leposaviq.

Në njoftim thuhet se KFOR-i ruan një mjedis të sigurt për të gjithë njerëzit në Kosovë, shkruan Reporteri.net.

“Ushtarët e caktuar në batalionin Maneuver kryen një patrullë për të kontrolluar lirinë e lëvizjes në Leposaviq. KFOR-i ruan një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjithë njerëzit në Kosovë dhe lirinë e lëvizjes në përputhje me mandatin e OKB-së USNCR 1244 të vitit 1999”, thuhet në njoftim.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi