Pilotët e FSK-së nisin programin rifreskues të fluturimit në Shqipëri

Pilotët e Forcës së Sigurisë së Kosovës do të ndjekin një program rifreskimi teorik dhe praktik të fluturimeve nën nikoqirllëkun e Forcave Ajrore Shqiptare.

Për këtë ka shkruar në Facebook edhe ministri i Mbrojtjes i Shqipërisë, Niko Peleshi.

“Forca Ajrore shqiptare hap dyert për pilotët e Forcës së Sigurisë së Kosovës”, ka shkruar Peleshi në Facebook.

“Pilotët e FSK-së do të ndjekin në Bazën Ajrore të Farkës programin e rifreskimit teorik dhe praktik të fluturimeve me helikopter, i detyrueshëm për ekuipazhet për të mbajtur reflekset e fluturimit”.

 

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi