Nënë që ka punuar dy punë për të blerë një shtëpi ka fituar 940 956 euro në short

Një nënë nga Cambourne, Angli, punoi dy punë për të blerë një shtëpi, por fitoi 838,125 £ (940,956 €) në llotari.

Sally-Ann Hanitzsch (55) nga Cambourne, Angli, punonte me turne të shumta në një supermarket për të siguruar një shtëpi për veten dhe familjen e saj.

Ajo përputhej me të pesë numrat kryesorë plus një yll me fat në shortin e EuroMillions më 2 dhjetor të vitit të kaluar, por nuk e kontrolloi biletën e saj deri më shumë se një muaj më vonë.

Siç tha ajo, ajo planifikon të shkojë me pushime në Japoni dhe të ndihmojë djalin dhe vajzën e saj të blejnë shtëpi. Zonja Hanitzsch tha se ishte “shumë kërkuese” të punonte 20 orë në javë si asistente e shërbimit ndaj klientit në Morrisons së bashku me punën e saj të rregullt në Këshillin e Qytetit të Kembrixhit.

“Të fitosh do të thotë që do të jem në gjendje të kthej një pjesë të asaj kohe dhe gjithashtu të ndihmoj familjen time financiarisht,” tha ajo.

“Tani jam pa borxhe; po blej një shtëpi, sepse kam jetuar në banesa sociale prej vitesh. Do të ndihmoj Jackin dhe Sophie të blejnë shtëpi, do t’i blej vetes një makinë të re, ndoshta një të re. Ford Fiesta sepse nuk kam nevojë për ndonjë gjë më të madhe, shko në disa udhëtime dhe planifiko një udhëtim të madh në Japoni”, tha fituesi me fat.

Zonja Hanitzsch ka dhënë dorëheqjen nga puna e saj në supermarket, por është zotuar të vazhdojë në detyrën e saj me kohë të plotë.

Kategoritë
BotaLajme