Jonathan Hargreaves do të jetë ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë

Jonathan Hargreaves do të jetë ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë.

Këtë e ka kumtuar vetë Hargreaves përmes një postimi në platformën X.

Një nder dhe privilegj i tillë të emërohem si ambasadori i ardhshëm i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë”, ka shkruar ai.

Ai e ka falënderuar paraardhësin e tij në këtë detyrë, Nicholas Abbott.

Mbretëria e Bashkuar e ka njohur Kosovën si shtet të pavarur dhe konsiderohet aleat i Kosovës.

Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar bashkëpunojnë në një mori të fushave.

Kategoritë
BotaLajmeVendi