Deputetëve e Ministrave iu shtohen të ardhurat, nga muaji tjetër marrin 82 euro më shumë

Që nga muaji i ardhshëm Ministrat dhe deputetët e Kuvendit të Kosovës do të marrin paga me rritje

Buxhetit të tyre do të iu shtohen edhe 82 euro.

Nga 1 mijë e 722 euro paga e tyre shkon në 1 mijë e 804 euro nga janari i këtij viti.

Kjo për faktin se koeficienti i pagave për këtë vit është rritur në 110 euro nga 105 sa ishte në vitin e kaluar.

Kategoritë
LajmeVendi