Presidentja Osmani vizitë në Singapor, paralajmëron se do të jetë intensive

Presidentja Osmani ka njoftuar se ka nisur një vizitë të shkurtër, por siç ka thënë ajo intensive në Singapor.

Vizita to do të jetë e përqendruar në potencialin e partneritetit ekonomik ndërmjet dy vendeve.

“Fillimi i një vizite të shkurtër por intenzive në Singapor, e përqëndruar në potencialin e partneritetit ekonomik ndërmjet vendeve tona.

Singapori, dikur një ekonomi e papërfillshme, është shndërruar në pak dekada në një ndër vendet më të zhvilluara në botë, falë njerëzve punëtorë, vendimeve të mençura e strategjike, luftimit të korrupsionit, investimit në arsim dhe shndërrimit në kryeqendër për investime të huaja.
Një shembull i shkëlqyeshëm për Kosovën!”, ka shkruar presidentja Osmani.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi