Populli në Kosovë u varfërua në vitin, familjet kosovare hynë në kredi për blerjen e ushqimeve

Një anketë e realizuar nga UNDP rreth ndikimit të krizës së çmimeve në Kosovë nxjerrë të dhëna të frikshme mbi pasojat që pati tek shumë familje rritja e pakontrolluar e çmimeve në dy vitet e fundit.

Sipas anketës “Shqyrtimi i dinamikës së varfërisë së amvisërive përballë inflacionit”, 10% e ekonomive familjare në Kosovë ishin dukshëm më të varfra në mes të viteve 2023 dhe 2021.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi