Përleshja në Graçanicë, të përfshirë dy pjesëtarë të policisë

Një rrahje ka ndodhur mbrëme pas mesnatës në Graçanicë.

Si rezultat, dy qytetarë janë arrestuar për lëndim trupor ndaj një zyrtari të policisë, i cili në atë moment kishte qenë jashtë detyrës zyrtare.

Ndërkaq në hetimin e këtij rasti është përfshirë edhe Inspektorati i Policisë.

“IPK është duke trajtuar rastin lidhur me dyshimin e prezencës së një zyrtari policor gjatë incidentit (edhe ky jashtë detyrës zyrtare) dhe lidhur me përgjegjësinë eventuale të tij për mosveprim”, thuhet në përgjigjen e IPK-së.

 

Kategoritë
LajmeVendi