Përdorni potencialin e tij: A e dini se doreza në makinë ka një qëllim tjetër?

Shumë objekte në mjedisin tonë kanë më shumë përdorime sesa duket në shikim të parë.

Përdoruesit e rrjeteve sociale shpesh zbulojnë disa truke që mund ta bëjnë jetën tonë të përditshme më të lehtë duke treguar se si objekte të caktuara kanë më shumë funksione të fshehura.

Për shembull, doreza sipër derës, e cila ndodhet në sediljen e pasagjerit dhe për ata që hipin në sediljet e pasme, përdoret për t’u kapur gjatë vozitjes, dhe shumë njerëz shpesh e përdorin atë për të vendosur një varëse rrobash me rrobat që bëjnë. nuk duan të thërrmohen.

Megjithatë, për shkak se kjo dorezë nuk mund të qëndrojë më vete, varëse rrobash shpesh kthehet dhe rrobat bien. Kjo është arsyeja pse shumë e shmangin përdorimin e tij. Megjithatë, një përdorues i TikTok zbuloi se doreza mund të qëndrojë më vete nëse ulni grepat brenda dorezës.

Ky truk është shpërndarë edhe në rrjete të shumta sociale, ku njerëzit janë të kënaqur me këtë njohuri, por para se të vendosni të vendosni një varëse rrobash me rroba të hekurosura në dorezën e makinës suaj, fillimisht kontrolloni nëse automjeti juaj ka këtë model dorezash. Gjegjësisht, kanë dalë edhe ata persona dorezat e të cilëve në automjetet e tyre nuk e kanë këtë mekanizëm.

@washy_wash

#hack #lifehack #car #foryou

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Kategoritë
Të ndryshme