Komunat e “LDK-së”, mesatarja e investimeve kapitale 37 %

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) udhëheq gjithsej tetë komuna.

Mesatarja e investimeve kapitale nga kryetarët e saj në Obiliq, Junik, Lipjan, Viti, Pejë, Istog, Fushë Kosovë dhe Prishtinë është 37 %, raporton Front Online.

Ndër të gjitha komunat e udhëhequra nga LDK-ja, Obliqi (Xhafer Gashi) prin me 91 % të investime kapitale, pastaj Juniku (Ruzhdi Shehu) 42 %, Lipjani (Imri Ahmeti) 31, Prishtina (Përparim Rama) 19 %, Vitia (Sokol Haliti) 39 , Peja (Gaz Muhaxheri) 38 %, Istogu (Ilir Ferati) 20 dhe Fushë Kosova (Burim Berisha) më e dobëta, me veç 16 % të investime kapitale të realizuara.

Kategoritë
LajmeVendi