Kjo vajzë do të përfaqësojë Kroacinë në Miss World

Andrea Erjavec është shpallur Miss Universe e re e Kroacisë, që do të thotë se do të përfaqësojë këtë vend në konkursin Miss World.

Kjo vajzë është 23 vjeçe dhe vjen nga Perushiqi. Ceremonia u mbajt në hotelin Esplanade në Zagreb. Shiritin ia dorëzoi zonjusha e vitit të kaluar Arijana Podgajski.

“Si Miss Universe Kroacia, do të avokoja për shëndetin mendor dhe fizik të fëmijëve sepse besoj se ky është një nga problemet më të mëdha me të cilat përballen fëmijët”, tha ajo më herët.

Titulli i nënkampiones së parë u fitua nga Lucciana Ćebo. Nënkampioneja e dytë është Sara Grac, e treta Mihaela Posavec dhe e katërta Polina Mytko.

“Kërkuan mbi 400 vajza nga e gjithë Kroacia. Nëpërmjet procesit të përzgjedhjes u zgjodhën Top 16 që hynë në finale të konkursit të Miss Universe Kroacia. Të gjitha janë vajza të reja të arsimuara, disa janë ende në studime dhe si të tilla kanë ndikim në brezi i ri duke punuar në projekte të vogla me mundësi ndryshimi pozitiv”, tha Ivana Delač, Drejtore e Marrëdhënieve me Publikun e Drejtorisë së Miss Universe Kroaci.

Konkursi Miss Bota do të mbahet në fund të vitit në El Salvador. Data e saktë do të shpallet më vonë.

Kategoritë
Të ndryshme