Dimri nuk vlen për qytetarët në Antali, në muajin dhjetor e shijojnë plazhin

Në javën e parë të dhjetorit, derisa në shumë vende përjetohej mot i ftohtë, qytetarët në Antalia mbushën plazhet duke shijuar motin e nxehtë.

Derisa pamjet e borës vijnë nga i gjithë vendi, moti i nxehtë vazhdon të ruajë efektin e tij në Antalia.

Turistët vendas dhe të huaj shijuan detin dhe motin e ngrohtë në qytet.

Në javën e parë të dhjetorit, temperaturat e ajrit dhe ujit të detit në qytet ishin 21 gradë, duke krijuar një dendësi në plazhin Konyaaltı.

 

Kategoritë
BotaLajme