Cameron flet për vizitën e tij në Kosovë para KS të OKB-së, tregon çka i tha sekretarit të NATO-s

Gjatë ditës së djeshme është mbajtur një seancë e Këshillit të Sigurimit të OKB-së.

Aty për disa orë u diskutua për situatën në BeH, të caktuar nga Federata Ruse.

Por gjatë kësaj seancë vend zuri edhe situata në Kosovë.

Sekretari i Jashtëm i Mbretërisë së Bashkuar, David Cameron ka rrëfyer për vizitën e tij që pati në Kosovë dhe idetë që pati pas kësaj vizite.

“Kam qenë në Kosovë dhe kam kaluar kohë me KFOR-in, e pas kthimit nga atje kam kontaktuar me sekretarin e përgjithshëm te NATO-s dhe i kam shprehur mendimin tim qe duhet ta forcojmë KFOR-in dhe ta mbështesim duke i hequr restrikcionet për disa trupa te disa shteteve qe ndodhen atje”, ka thënë Cameron.

Kategoritë
BotaLajmeLajmet Kryesore