19-vjeçarja nga Maqedonia e Veriut mes pengjeve të Hamasit, familja kërkon shpëtimin e saj

Mes pengjeve të Hamasit është edhe një vajzë nga Shkupi. Naama Levi një 19-vjeçare nga Maqedonia e Veriut është rrëmbyer më 7 tetor gjatë sulmit në Izrael.

Ky informacion është konfirmuar edhe për Zërin e Amerikës në gjuhën maqedonase. Informacionin e ka dhënë Rashel Levi Drumer, profesoreshë në Izrael, e cila është me origjinë maqedonase dhe e cila është e përfshirë në përpjekjet për lirimin e vajzës.

“Zoti Shaul Levi, i cili ka rrënjë maqedonase, më telefonoi dhe kërkoi që të ndihmojmë në çfarëdo mënyre për lirimin e mbesës së tij. Ajo është një aktiviste paqeje, por u rrëmbye dhe u dërgua në Gaza. Ka prova dhe një video të saj”, tha profesor Drummer. Familja e saj ka bërë thirrje per ndihmë për të shpëtuar 19-vjeçaren.

Kategoritë
BotaLajme