Xhinset që duken sikur janë urinuar kushtojnë 750 euro dhe tashmë janë në shitje

A London-based fashion brand has created a pair of denim jeans with a design that mimics a wet patch around the crotch area. In a bold move that has stirred considerable online debate, JordanLuca featured the unusual garment during their Fall/Winter collection catwalk show. The stained jeans, part of the Italian-British menswear line, were mocked by some fashion enthusiasts and social media users for resembling a 'pee stain'. Despite the criticism, the jeans have proven popular among consumers, selling ou

Xhinset që duken sikur janë urinuar kushtojnë 750 euro dhe tashmë janë në shitje

Marka italo-britanike e veshjeve për meshkuj JordanLuca ka krijuar një palë xhinse të quajtura Stain Stonewash me një njollë të errët në zonën e bigës. Xhinset bënë debutimin e tyre në Javën e Modës në Milano dhe shpejt u bënë një hit viral, me shumë që i përshkruan ato si ‘xhinse të mërzitur’.

Gjegjësisht, pjesa më e errët e vendosur në mënyrë strategjike e xhinseve të kujton shumë momentin e sikletshëm, por duket se kjo vetëm sa ka rritur popullaritetin e tyre pasi ato tashmë janë të shitura në uebsajtin e markës. Ata kushtojnë 750 euro jo më pak, dhe 567 me shitje dhe vijnë në dy ngjyra xhins.

Kategoritë
LajmeVendi