Vuçiq tregoi indeksin: Më vjen keq që jo të gjitha dhjetëra

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, u mburr në Instagram me indeksin e tij pasi kaloi të gjitha lëndët nga semestri i parë i studimeve.

Ai po studion në Shkollën e Lartë të Sporteve dhe semestri, siç mund të shihet nga njoftimi i tij, përfundoi me tre dhjetra dhe një nëntë.

Nën foton e indeksit, ai shkruajti se i vinte keq që nuk luftoi për dhjetëshen e katërt, por që kjo nuk ishte fizikisht e mundur sepse i duhej të ndiqte ushtrime praktike për atë vlerësim, për të cilat nuk kishte kohë.

“Nuk më vjen keq, e shfrytëzova atë kohë për të ndihmuar qeverinë tonë, pasi ju keni blerë vaksina për qytetarët e Serbisë sa më shpejt të jetë e mundur,” shkroi ai.

Nga rruga, Presidenti i Serbisë u regjistrua në fakultet në korrik të vitit të kaluar, dhe që atëherë ai shpesh i ka informuar ndjekësit e tij për jetën studentore në Instagramin e tij.

Kategoritë
LajmeRajoni