Kryetari Veseli gjatë ditës ka takuar edhe studentët e Fakultetit të Mjekësisë̈, të cilëve u ka kërkuar që të qëndrojnë në Kosovë pas studimeve, për të kontribuar për vendin dhe jo të largohen jashtë. Ai ka thënë se një ndër synimet e kësaj partie është krijimi i vendeve të reja të punës për mjekët e ardhshëm, pra për studentë, por edhe për profesionistët e diplomuar që kanë mbetur pa punë.

Veseli shprehet i lumtur që në mandatin e fundit, PDK-ja duke udhëhequr me ministrin Urain Ismaili ka bërë shumë për shëndetësinë dhe do të bënte edhe më tepër deri në fund të mandatit./kp/