Ushtarët turq duke patrulluar maleve të Kosovës

Ushtarët turq po kryejnë patrullime të rregullta për të siguruar lirinë e lëvizjes për qytetarët.

KFOR-i i ka publikuar disa fotografi të tyre duke kryer kontrolla edhe maleve të Kosovës, në një nga zonat kufitare.

“KFOR-i ruan një mjedis të sigurt për të gjithë njerëzit në Kosovë dhe lirinë e lëvizjes në përputhje me rezolutën 1244”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

 

Kategoritë
LajmeVendi