Trafiku urban ndryshon qarkullimin, qytetarët të painformuar

Trafiku urban i Prishtinës ka ndryshuar për disa ditë qarkullimin dhe për këtë është bërë një lajmërim nga komuna e Prishtinës.

Megjithatë, duket se lajmi nuk kishte arritur tek një numër i madh i qytetarëve që u panë duke pritur në këto pika të stacionit.

Kategoritë
LajmeVendi