Shkon në dy numri i viktimave nga shpërthimi në Lushnje, pas babait, ndërron jetë edhe djali

Shpërthimi në Lushnje, rëndohet bilanci, ndërron jetë dhe djali i viktimës.

Ka shkuar në dy bilanci i viktimave nga shpërthimi që ka ndodhur në një magazinë në Lushnjë.

Pas babait, ka ndërruar jetë edhe djali i tij.
Viktima rreth 20 vjeç, ka qenë pranë të atit, në momentin e shpërthimit. Ata kanë qenë të dy në vinç, kur ka ndodhur ngjarja e rëndë. I riu ka ndërruar jetë në ambulancë.

 

Kategoritë
Lajme