Selçuk Bayraktar shpërndau 18 paga shtesë për punonjësit e saj

Baykar, e cila theu rekorde eksporti dhe dha kontribute të konsiderueshme në ekonominë e vendit, shpërndau dividentë të barabartë me një mesatare prej 18 pagash për punonjësit e saj.

Turqia vazhdon të tërheqë vëmendjen e gjithë botës me hapat që ndërmerr në teknologjinë e mjeteve ajrore pa pilot, e cila është një nga mollëzat e syrit të industrisë së mbrojtjes.

Baykar, e cila ka bërë emër me mjetet ajrore pa pilot të prodhuara me burime lokale dhe kombëtare, është gjithashtu kompania që eksporton në shumicën e vendeve të botës në fushën e saj.

Megjithatë, këtë herë Baykar është në rendin e ditës me gjestin madhështor që u bëri punonjësve të tij.

18 dividentë pagash për punonjësit

Në përputhje me vendimin e marrë, Baykar shpërndau dividentë për punonjësit e saj që kanë punuar për kompaninë për më shumë se 6 vjet ose kanë shërbyer si drejtues njësie për më shumë se 2 vjet.

Mësohet se dividenti në fjalë ishte rreth 18 paga.

“Ne jemi krenarë që jemi shoqëruesit tuaj”

Vendimi në fjalë i është njoftuar stafit nga drejtuesit e Baykar me një letër. Deklaratat e mëposhtme janë bërë në letër, e cila përfshinte emrat e Haluk Bayraktar dhe Selçuk Bayraktar:

Jemi shumë të lumtur të ndajmë disa nga fitimet e kompanisë sonë me ju, kolegët tanë të çmuar që kanë punuar në këtë rrugë për më shumë se gjashtë vjet ose që punojnë me përgjegjësi në njësitë tona dhe me të cilët ne ecim krah për krah. Ne jemi krenarë për secilin prej jush dhe ju falënderojmë për përpjekjet dhe qëndrimin tuaj të vendosur. Ne jemi të nderuar që jemi shoqëruesit tuaj.

Ju jeni pronarët dhe veteranët e institucionit tonë, ku prej vitesh punojmë krah për krah. Gëzohemi që të kemi, na vjen mirë që të kemi shoqërues… Besojmë me gjithë zemër se së bashku do të arrijmë shumë suksese të tjera. Ju përcjellim përshëndetjet dhe dashurinë tonë të përzemërt për mbështetjen dhe shoqërimin tuaj.

Kategoritë
BotaLajme