Rrëqethëse, burri dhe gruaja bashkë me fëmijët e tyre nxirren të vdekur nën rrënojat e shkaktuar nga tërmeti

Familja, e cila u soll në Turqi nga Arabia Saudite, ku u bllokua për shkak të epidemisë së koronavirusit në vitin 2020 dhe filloi të jetonte në Kahramanmaraş, humbën jetën gjatë tragjedisë së tërmetit

Dy tërmete të veçanta, epiqendra e të cilëve ishte Kahramanmaraş, shkaktuan shkatërrime në 10 provinca.

Ndërkohë që mijëra ndërtesa u shkatërruan në Hatay, një nga provincat ku ishte efektiv tërmeti, shumë njerëz mbetën nën rrënoja.

Ndërkohë që të gjitha organet e shtetit vazhdonin përpjekjet e tyre për kërkim-shpëtim, erdhi një lajm rrëqethës.

Anëtari i familjes Huyluoğlu, Hüseyin Huyluoğlu, gruaja e tij Merve Huyluoğlu dhe fëmijët e tyre, të cilët ishin bllokuar në Arabinë Saudite me 3 djemtë dhe 2 vajzat e tyre pesënjake në vitin 2020 për shkak të epidemisë së koronavirusit dhe u sollën në Turqi nga Ministria e Punës dhe Sigurimeve Shoqërore. u gjetën të vdekur

Lajmin e hidhur e ka bërë të ditur kompania ku punon Hüseyin Huyluoğlu.

Kategoritë
BotaLajme