Qytetari nga Prizreni hynë në grevë urie para doganës së Kosovës

Bekim Muriqi, një qytetar nga Prizreni pretendon se Dogana e Kosovës e ka doganuar 19000 dollarë më shumë

Muriqi duke postuar pamje nga vendngjarja ka thënë se ka filluar në grevë urie dhe ka bërrë thirrje të gjithë institucioneve përkatëse për ta zgjidhur problemin./Gazetaere

Postimi i plotë

Lajmrim  te nderuar qytetar

Unë Bekim Muriqi nga qyteti i Prizrenit  me date 25-11-2020  dita e pare

Pas 6 vite te plota ja pra perseri un ne GREVE URIE per me mbrojt kafshaten e gojes kunder Doganes se Kosoves per sektorin e pagesave ose  ( vleresimit ) ne prishtine  pasi qe jam me domumente ne regull me ligjet e Republikes se Kosoves.Apeloj  ministrin e tregtise dhe industrise dhe e ngris zerin kunder sektorit te vleresimeve te Doganes se Kosoves pershkak se po me mohojne drejten time si qytetar i republikes se Kosoves ne kete situate pandemie si dhe me krize ekonomike me mbivlersim anorme me mbi 19000 mije dolare. Ju falenderoje per mirkuptime

 

Kategoritë
LajmeVendi