Qeveria miraton Projektligjin për Njohjen e Kualifikimeve Profesionale për Infermierë, Kirurgë, Veterinarë, Farmacistë dhe Mami

Qeveria ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për Njohjen e Kualifikimeve Profesionale për Infermierë, Kirurgë, Veterinarë, Farmacistë dhe Mami në kontekstin e marrëveshjes së Tregtisë të Lirë të Evropës Qendrore.

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se qëllimi i këtij projektligji është njohja e Kualifikimeve Profesionale për Infermier, Kirurg, Veterinar, Farmacist dhe Mamive të arritur në tetor të vitit të kaluar kjo marrëveshje është arritur në proces të Berlinit mes 6 shteteve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë.

“Qëllimi i këtij projektligji është njohja e Kualifikimeve Profesionale për Infermier, Kirurg, Veterinar, Farmacist dhe Mamive të arritur në tetor të viti të kaluar kjo marrëveshje është arritur në proces të Berlinit mesë 6 shteteve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë”, ka thënë ai.

Kategoritë
LajmeVendi