Publikohet kërkesa e prindërve të Liridona Ademajt për zhvarrosjen e trupit të saj

Leonard Ademaj, vëllai i të ndjerës Liridona Ademaj, ka thënë se ende s’kanë marrë përgjigje për kërkesën e tyre për zhvarrosjen e saj nga fshati i bashkëshortit të saj, Naim Murseli, që dyshohet se e porositi vrasjen e saj.

“Kjo është një procedurë dhe përjetim tëpër i rëndë për ne. Dhe këtë vendim e kemi marrë me shumë veshtirësi, por duam që ajo të prehet në shtëpinë e saj.

Do ta vlerësonim nëse kërkesen tonë do ta aprovonit në procedurë të shpejtuar.

Poashtu kërkojmë nga ju gjatë procedurës së zhvarrosjes dhe rivarrojes, përmes policisë të na siguroni privatësi të plotë”, thuhet ndër të tjera në kërkesë.

Kategoritë
BotaLajme