Publikohen rezultatet përfundimtare të testit fizik për kandidatët për rekrut në FSK

Ministria e Mbrojtjes, ka publikuar rezultatet përfundimtar të testit fizik për kandidatët për rekrut në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Ministria e Mbrojtjes përmes një njoftimi për media thekson se për shkak të situatës së krijuar me pandeminë COVID-19, për testimin të radhës (testi i inteligjencës dhe njohurive të përgjithshme) kandidatët do të njoftohen në fund të muajit janar përmes njoftimit në ueb-faqe.

Kandidatët të cilët kanë kaluar testin fizik mund ta shikojnë listën duke klikuar KËTU.

Kategoritë
LajmeVendi