Policia turke ka luajtur një rol aktiv në sigurimin e gjithsej 64 ndeshjeve në Kupën e Botës, pasi u rikthyen në Turqi u pritën me ceremoni

‘Task Forca e Policisë Turke’, e cila u krijua për të mbështetur masat e sigurisë në Kupën e Botës FIFA 2022 të mbajtur në Katar, u formua me policinë e trazirave, forcat e gatshme për përforcim, ekspertët e bombave, qentë e bombave, qentë e rebelëve, kuajt e trazirave dhe administratorët që janë ekspertë të sigurisë sportive.të përbërë nga profesionistë të kujdesit shëndetësor.

Task-forca prej 2242 personash gjithsej mori pjesë në zonën e Fanfestit prej 40 mijë personash, 8 stadiume ku luhen garat, hotelet ku janë akomoduar skuadrat, kampet dhe zonat stërvitore të ekipeve, qendrat e shitjes së biletave dhe qendra e akreditimit, të cilat janë në zonën e përgjegjësisë së FIFA-s.

Policia turke ka luajtur një rol aktiv në sigurimin e gjithsej 64 garave.

Task Forca e Policisë Turke, e cila filloi më 20 nëntor 2022 dhe përfundoi me sukses detyrën në organizimin që përfundoi me kampionatin e Argjentinës, u rikthye në Turqi dhe u prit me një ceremoni

Kategoritë
BotaLajme