Përfaqësuesja e Irlandës për kalimin e Izraelit në finale: Qava kur e dëgjova

Përfaqësuesja e Irlandës Bambie Thug thotë se i gjithë ekipi qau kur mësuan se Izraeli ishte kualifikuar në finalen e Eurovizionit. Përfaqësuesja izraelite Eden Golan ka hyrë në finale të enjten me këngën e saj “Hurricane”.

Bambie mbajti një shami palestineze dhe një flamur irlandez në konferencën për shtyp. Kur u pyet se si ndihej për vdekjen e Izraelit, ajo tha se “qau me ekipin e saj”:

“Ai errësoi plotësisht gjithçka, shkon kundër gjithçkaje që supozohet të jetë Eurovizioni”, tha ajo.

“Bëhet fjalë për një komunitet të madh dhe përfaqësuesit e tyre as që e lanë të takohej me ne. mos na ruajt Zoti të flasim dhe të shkëmbejmë mendime. Kjo padyshim që e prishi disponimin,” tha ajo.

Ai thotë se ka frikë se Irlanda mund të humbasë votat për shkak të një bojkoti kundër pjesëmarrjes së Izraelit në Eurovizion.

“Kam frikë se do të humbasim shumë vota për shkak të bojkotit dhe për shkak të kësaj dikush tjetër do të ketë një mundësi më të mirë për të fituar. Por janë 200 milionë shikues dhe mendoj se pavarësisht kësaj, performanca jonë bie në sy. ,” ajo tha.

Bambie do të performojë në finale sonte me këngën e tij Doomsday Blue.

Kategoritë
BotaLajme