Para luftës skifter pas luftës pulë, prifti armenë ndryshon qasjen ndaj Azerbajxhanit

Prifti Hovhannes, i cili në periudhën e konfliktit në mes të Armenisë dhe Azerbajxhaniit postoi pamje me armën e tij për të dhënë mesazh se nuk kanë frikë nga ushtria e Azerbejxhanit, tash ka ndryshuar qasjen e tij.

Pas konfliktit 6-javor në mes të Armenisë dhe Azerbajxhanit u nënshkruar marrëveshja e ndërperjes së luftës, ku zona e pushtuara janë liruar nga armenët.

Në ditët e para të konfliktit prifti ka shpërndarë pamje me armë në dorë për të dhënë një mesazh për Azerbajxhanin por ai ka ndryshuar qasjen e tij pas humbjes së luftës, në një prononcim në BBC ai ka thënë se mund të ulemi dhe kërkojmë negociata me Azerbajxhanin./Gazetaere

 

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet