‘Nuk duam të përdoremi nga askush për qëllime politike’: Përfundon protesta e FIT’it, këto janë kërkesat e tyre

Njësia Speciale Intervenuese (FIT), ka protestuar përpara Qeverisë së Republikës së Kosovës për të shprehur pakënaqësitë e tyre

Kjo njësi e Policisë së Kosovës ka protestuar për shtesat e rrezikshmërisë dhe për trajtim më të mirë me pagë.

“Edhe një herë kërkojmë nga ana e juaja që propozimin e dhënë për shtesat e rrezikshmërisë ta rishikoni dhe ti merrni parasysh kërkesat tona dhe presim që së shpejti të takohemi dhe së bashku ti zgjidhim.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi