Në fjalimin e tij publik, Biden harroi se çfarë viti ishte: Unë do ta mund përsëri Trumpin në 2020.

Presidenti i SHBA-së  Joe Biden, mes shqetësimeve për moshën e tij dhe thirrjeve për t’u tërhequr nga gara, bëri një gafë kur tha se do ta mundte ish-presidentin Donald Trump “përsëri në 2020”, kur ai në të vërtetë do të thoshte 2024. Më vonë ai korrigjoi veten.

Presidenti Biden bëri një tjetër gafë të premten (me orën lokale) kur u zotua se do të mundte rivalin e tij republikan dhe ish-presidentin Trump “përsëri në 2020”. në vend të 2024. Ai shpejt e korrigjoi veten dhe tha se do ta bënte “përsëri në 2024”.

Gafa e fundit e Biden vjen mes shqetësimeve midis disa demokratëve për aftësinë e presidentit 81-vjeçar për të shërbyer një mandat të dytë katër-vjeçar, pas një performance të dobët në debatin e parë presidencial me Trump javën e kaluar. Ka thirrje që Biden të tërhiqet për shkak të shqetësimeve për shëndetin dhe moshën e tij.

 

 

Kategoritë
BotaLajme