Në Beograd u shfaqën postera kundër Aleksandar Vuçiqit, duke e krahasuar atë me Pinokun

Në afërsi të Shkollës Teknike GSP në komunën e Vraçarit të Beogradit këtë mëngjes janë shfaqur mbishkrime dhe postera kundër presidentit serb Aleksandar Vuçiq.

Në trotuarin nën grafitin “Milica lažbitica”, me sprej të zi është shkruar “Tradhtia e Aca”.

Në njërën shtyllë, një poster me shkronjat blu “Aca gënjeshtar”, së bashku me një fotografi të Aleksandar Vuçiqit me shtimin e hundës së Pinokut (një personazh të cilit i rritet hunda kur gënjen), shkruan Danas.rs.

Kujtojmë, në Novi Sad javën e kaluar, dhe në Beograd, këto janë mbishkrimet “Milica lažvinica” dhe “Miloš Francuz”. Prej mëngjesit të sotëm në Novi Sad janë edhe mbishkrimet e reja “Pajtić gënjeshtar” dhe “Bora psycho”.

Kategoritë
LajmeRajoni