Ndërpriten tërësisht shërbimet celulare dhe të internetit në Rripin e Gazës

Kompania e Telekomunikacionit e Palestinës njofton ndërprerjen e plotë të shërbimeve celulare dhe të internetit në Rripin e Gazës për shkak të mungesës së burimeve të energjisë.

Kategoritë
BotaLajme