Muhamedi i Gazës, i cili u trondit nga bombardimet izraelite, buzëqeshi

Doli se Mohammedi i vogël nga Gaza, shtëpia e të cilit u shkatërrua nga bombardimet izraelite dhe që bëri të gjithë botën të qajë kur u drodh i tronditur, ishte në një gjendje të mirë në kampin e refugjatëve.

Shtypja e Izraelit në Gaza është në ditën e 17-të.

Afro 5 mijë palestinezë humbën jetën dhe shumë të tjerë u plagosën nga bombardimet që nisën më 7 tetor.

Shumica e atyre që vdiqën në këtë masakër izraelite ishin gra dhe fëmijë. Ata që mbijetuan ishin të tronditur dhe të traumatizuar nga ajo që kishte ndodhur.

Një nga ata fëmijë ishte Muhammed Ebu Luli.

Muhamedi, duke u dridhur nga frika, e bëri botën të qajë

Pamjet e Muhamedit të vogël pasi u shpëtua nga një bombardim u bënë lajmi i të gjithë botës.

Pamjet e Mohammedit të vogël, i cili u dërgua në spital dhe duke u dridhur nga frika, shpërtheu në lot teksa ngushëllohej nga një mjek, bënë të gjithë botën të qajë.

Muhamedi nga Gaza me familjen e tij në kamp

Gazetari Abdallah Alattar e gjeti Muhamedin me familjen e tij në një kamp refugjatësh.

Alattar ndau versionin më të fundit të Muhammedit të vogël në rrjetet sociale.

Muhamedi u pa duke buzëqeshur në programin e organizuar në kamp për të argëtuar fëmijët e traumatizuar nga lufta.

Gjithashtu, momentet kur Muhammedi i vogël, të cilit i është bërë dhuratë një makinë, shpërndau buzëqeshje në krahët e babait të tij, të pranishmit kanë prekur dhe gëzuar.

Kategoritë
BotaLajme