MSU e KFOR-it zhvillon stërvitje, dalin pamje nga terreni

Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e KFOR-it (MSU) ka zhvilluar sot stërvitje me gjuajtje të drejtpërdrejtë. Sipas njoftimit kjo është bërë me qëllim të trajnimit për ruajtjen e aftësive.

“Njësia e Specializuar Shumëkombëshe e #KFOR-it (MSU) zhvillon stërvitje me gjuajtje të drejtpërdrejtë.

MSU stërvit çdo ditë me qëllim që të ruajë aftësitë e saj. #KFOR -i është plotësisht i fokusuar në zbatimin e përditshëm të mandatit të tij – bazuar në Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së të vitit 1999 – për të ofruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjitha komunitetet që jetojnë në #Kosovë dhe lirinë e lëvizjes”, thuhet në njoftim.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi