Mjeke me hixhab në pullë postare: ku dhe pse?

Australian Post ka lëshuar një seri të re pullash që nderojnë punëtorët shëndetësorë, ushtarë, oficerë policie, edukatorë dhe heronj të tjerë që kanë kontribuar në luftën kundër pandemisë së koronavirusit.

Në vulën që përfaqëson punëtorët shëndetësorë, një vend të veçantë zë një mjeke muslimane me hixhab.

Kategoritë
BotaLajme