Mike Tyson do të kthehet për një tjetër luftë?

Ne nuk e kemi parë MIKE TYSON (57) në ring që kur bëri një ndeshje boksi ekspozite kundër Roy Jones Jr. në 2020. Iron Mike më pas mbeti pa fitore në Los Angeles, ndeshja përfundoi në barazim. 54-vjeçari i atëhershëm Tyson tregoi formë shumë të mirë për moshën e tij, por më pas nuk performoi. Tani kjo mund të ndryshojë.

Përkatësisht, Tyson ishte në Arabinë Saudite në muajin e dytë të këtij viti, ku mori pjesë në luftën mes Jake Paul dhe Tommy Fury. Ai ishte në të gjitha ceremonitë, nga peshimi deri në përballjen përfundimtare. Kjo e bëri atë të dëshironte të rikthehej sërish në ring, dhe të njëjtën gjë duan edhe njerëzit e Arabisë Saudite.

“Më mungon boksi. Nuk më ka munguar deri sa kam marrë pjesë në peshimin në Arabinë Saudite. Kur i sheh të gjitha këto përsëri, fillon të mungosh të jesh në qendër të vëmendjes. Nuk jam duke u përgatitur për asnjë luftë tani, por Njerëzit e Arabisë Saudite duan që unë të bëj një luftë. Nuk jam i sigurt, por mund të bindem,” tha Tyson në podkastin e tij.

Kategoritë
Sport