Melania Trump po fotografonte qilima kur ra Capitol

Zëri i një personi që i ka munguar protestës së Capitolit është zonja e parë e Shteteve të Bashkuara edhe për dy javë , Melania Trump.

Ajo nuk ka thënë asgjë dhe nuk ka dhënë asnjë deklaratë që një grup protestuesish hynë në Capitol me urdhër të burrit të saj .

CNN raportoi të premten se gjatë rrethimit të kryeqytetit , Melania po mbikëqyrte një set fotografik , mbase për një libër në tryezë kafeje post FLOTUS për syrin vigjilent që ajo solli në Shtëpinë e Bardhë , konkretisht qilima.

Duket se e mërkura ishte dita e qilimit për librin dhe për këtë arsye ajo nuk kishte kohë për të folur rreth ngjarjeve të ndodhura.

“Po bëheshin fotografi të rrogozave dhe sendeve të tjera në Rezidencën Ekzekutive dhe në krahun lindor”, tha një burim për CNN.

“Ajo thjesht nuk është më në një vend mendërisht ose emocionalisht ku nuk dëshiron të përfshihet,” tha një person tjetër

Kur iu kërkua t’i ofronte një mesazh qetësie turmës, ajo nuk pranoi.

Kategoritë
BotaLajme