Mbështetësit e Trumpit në mënyrë të armatosur protestuan në qendrat e votimit

Derisa zgjedhjet presidenciale vazhduan në SH.B.A., mbështetësit e Trump u mblodhën para qendrave të numërimit të votave pas thirrjes  së Trumpit për të ndaluar numërimin e votave ku disa prej tyre u shfaqën të armatosur

Për shkak të koronavirusit, më shumë se 100 milion qytetarë votuan përmes postës dhe për këtë arsye shpallja e rezultateve u vonua

Biden, i cili ka fituar një total prej 264 delegatësh deri më tani, do të bëhet presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara nëse fitojnë 6 delegatë të tjerë. Trump, i cili mbeti me 214 delegatë, pretendoi se kishte një parregullsi në zgjedhje dhe bëri thirrje për të ndaluar numërimin.

Pas kësaj thirrjeje mbështetësit e Trump u mblodhën në qendrat e votimit ku kërkuan ndaljen e numërimit të votave.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet