Ky ishte biznesmeni turk që ndërtoi varrezat e Jasharajve në Prekaz!

Jusuf Aga Özler, kishte dhuruar falas krejt mermerin për rregullimin e varrezave të Jasharave, për këtë ai u dekoru me Medalje Nderi, nga Parlamenti i Turqisë si dhe nga ai i Kosovës!

Një nga sheshet kryesore në Stamboll, është emruar me emër të Adem Jasharit: “Shehit Adem Jashari”, ka shkruar Fehmi Maloku.

Ndryshe biznismeni turk, Jusuf Aga Özler ka ndërruar jetë në vitin 2014.

Kategoritë
BotaLajmeVendi